Newborn shoot

Prijs: 210 EUR

Wat krijg je hiervoor?

Fotoshoot van 1 à 3 uur

* * *

Gebruik van wraps, mutsjes, haarbandjes en outfits tijdens de shoot

* * *

Voor je pasgeboren baby (tussen de 1 en 3 weken oud) & foto’s van jullie samen

* * *

Professionele nabewerking van de foto’s

* * *

Je ontvangt een klein album met 6 foto’s genomen bij de shoot ter waarde van 50 EUR
Ze zijn nog zo klein...

Allereerst: Gefeliciteerd met jullie kleine! Dat is het mooiste wat er is, jullie mini mensje.


De komst van een baby'tje is het begin van een nieuwe en bijzondere periode die veel te snel voorbij gaat.

Met een newborn fotoshoot leg ik voor jullie een waardevolle herinnering vast. Prachtige foto’s waar jullie jaren later met veel plezier naar terug kunnen kijken.

Werkwijze

Om zeker te zijn van een plekje in mijn agenda voor jullie newborn shoot, wordt er een voorlopige afspraak op de uitgerekende datum gemaakt. Zodra je bevallen bent, neem je binnen 1 à 2 dagen contact op om een definitieve afspraak te plannen. De shoot vindt meestal plaats tussen de 8 en 21 dagen na geboorte. Vooraf aan de fotosessie bespreken we samen wat jullie voorkeur is qua kleur, materiaal en poses. Hoe de sessie in zijn geheel verloopt, wordt uiteindelijk bepaald door jullie pasgeboren kindje.

Een newborn shoot duurt gemiddeld 3 uur. Deze tijd is nodig om in alle rust een mooie reportage te maken. Er is voldoende tijd om te voeden, knuffelen en te verschonen. De sessie vindt plaats in mijn thuisstudio die van alle gemakken is voorzien. De ruimte is verwarmd tot ± 25 graden celsius. Deze temperatuur is nodig om jullie kindje goed op temperatuur te houden, zeker als ze (gedeeltelijk) bloot worden gefotografeerd. Door deze comfortabele temperatuur zullen ze makkelijker slapen en verloopt de shoot in alle rust.

Alle benodigde spullen voor de shoot liggen binnen handbereik klaar. Meestal begin ik met het wrappen van jullie kindje, dit om de shoot rustig te beginnen en ze de geborgenheid te geven die ze gewend zijn vanuit de buik. Zo kan ik langzaam werken van de ene naar de andere pose. Ik zorg dat jullie fotogalerij uit zoveel mogelijk verschillende beelden bestaat. Tijdens de shoot probeer ik 2 verschillende achtergronden op de beanbag (kussen) te gebruiken en 1 fotoprop. Natuurlijk mogen jullie als kersverse ouders ook mee op de foto. Deze foto’s worden meestal aan het einde van de reportage gemaakt.

Alle achtergronden (dekens), fotoprops en accessoires die ik gebruik tijdens de shoot zijn aanwezig in de studio. Deze worden zorgvuldig geselecteerd op textuur en kleur (licht, pastel & naturel) om het uiteindelijke beeld een rustige uitstraling te geven.