Over ons


Wat enkele jaren geleden begon als een hobby, is uitgegroeid tot een belangrijk deel van ons leven. Het fotograferen van de kinderen, het bewerken van onze reisfoto’s, een origineel communiealbum maken voor de kids….. Het werd een passie !
In onze vrije tijd startten we vervolgens avondonderwijs dat in verband stond met onze hobby. Fotografielessen, fotobewerking, dreamweaver, …

Ondertussen doe ik, Myriam, fotografie in bijberoep en verzorgt mijn man, Marc, de technische kant. Hij creëerde de website, bestudeerde de hard- en software en zorgde voor de uitbreiding van ons fotomateriaal en de studio.
Samen vormen wij het “foto-sjop MM” - team.

Hoe ik werk


Als mama van 2 ben ik gepassioneerd door kinderen en baby's en tracht ik ernaar ze op hun mooist vast te leggen op beeld.
Kwaliteit & plezier zijn voor mij zeer belangrijk.
Het mooiste compliment dat ik kan krijgen van jou als klant is dat je natuurlijk zeer tevreden bent met mijn foto's maar bovendien dat je hebt genoten van de fotoshoot en dat je je hebt geamuseerd, zonder stress.
Foto's gemaakt in een ontspannen sfeer zijn het mooist.
Na de fotoshoot worden alle foto's gecontroleerd op kleur en belichting. Alle goede foto’s worden op onze website gezet en je krijgt een code waarmee alleen jij toegang hebt tot de foto’s. Zo kan je bij je thuis, in ideale omstandigheden zelf je favoriete foto's uitkiezen. De afwerking, kleur, zwart-wit of sepia is eveneens vrij te kiezen. Je kan zelfs de verschillende afwerkingen combineren.