Zwangerschaps shoot

Prijs: 170 EUR

Wat krijg je hiervoor?

Fotoshoot van minstens 1 uur

* * *

Voor het vastleggen van je zwangerschap (tussen week 30 en 35), indien gewenst met partner & kids

* * *

Professionele nabewerking van de foto’s

* * *

Je ontvangt een klein album met 6 foto’s genomen bij de shoot ter waarde van 50 EUR
Ben je zwanger? Het is een ingrijpende gebeurtenis in jouw leven. Leg het vast met een professionele fotoshoot.

Jouw zwangerschap is een speciale periode, eentje die je liefst nooit meer wil vergeten en je voor altijd wil koesteren. Na de bevalling hoor je vaak dat mama’s hun bolle buik missen en het gevoel om hun kleintje zo dicht bij hen te hebben.

Het vastleggen van deze periode is dan ook een van de mooiste herinneringen die je kunt hebben.

Ook voor de kindjes is het fijn om later terug te kunnen kijken naar foto’s van mama’s bolle buik waar zij als klein wezentje in zaten en waarnaar mama en papa nog vol ongeduld uitkeken naar hun komst.

Werkwijze

Een fotoshoot boek je niet zomaar even, die plan je ruim van tevoren. Het beste moment om een zwangerschapsfotoshoot te doen is vanaf 30 weken zwangerschap tot ongeveer 35 weken zwangerschap. Normaal ben je in die periode nog redelijk mobiel, en is je buikje al mooi rond wat zorgt voor het mooiste resultaat op foto.

Plan de outfits goed van tevoren. Wanneer er meerdere personen op de foto gaan zorg je er best voor dat alles mooi samen past.

Voor we in de studio met de shoot beginnen, bespreken we eerst wat jullie wensen zijn en bij welke poses je op je gemak voelt. We starten rustig, want het kan een flinke work-out voor je zijn nu je zwanger bent.

Het belangrijkste is dat jij je goed in je vel voelt. Denk op voorhand na of je je blote buik graag wilt laten fotograferen of niet. Een zwangere vrouw is mooier dan ooit, maar sommige mama’s maken zich toch druk over de extra kilo’s op de weegschaal. Voel jij je niet comfortabel in aansluitende kledij? Ga dan voor lossere kledij zoals een maxijurk. Geef deze keuzes en bezorgdheden ook mee aan mij zodat ik er rekening mee kan houden tijdens de shoot.

Wanneer je met je blote buik of naakt op foto gaat, draag dan in de uren voor de shoot geen aansluitende kledij zodat er geen kledingafdrukken in je huid staan tijdens de shoot. Zorg bij de sessie voor zowel ‘nude’ ondergoed als voor mooie kanten lingerie.

Het leukste is om tijdens het fotomoment te wisselen van outfit zodat je een mooie variëteit aan beelden in de galerij hebt.

We beginnen met het maken van foto's voor de witte achtergrond, silhouette foto’s in verschillende outfits en verschillende poses. Natuurlijk mogen je partner en/of kinderen ook mee op de foto. Daarna gaan we door naar de zwarte achtergrond om je buik nog even extra in de spotlight te zetten.