Welkom op de website van Foto-sjop MM !!!!!!

Wat enkele jaren geleden begon als een hobby, is uitgegroeid tot een belangrijk deel van ons leven. Het fotograferen van de kinderen, het bewerken van onze reisfoto’s, een origineel communiealbum maken voor de kids….. Het werd een passie !

In onze vrije tijd startten we vervolgens avondonderwijs dat in verband stond met onze hobby. Fotografielessen, fotobewerking, dreamweaver, powerpoint,…

Ondertussen doe ik, Myriam, fotografie in bijberoep en verzorgt mijn man, Marc, de technische kant. Hij creëerde de website, bestudeerde de hard- en software en zorgde voor de uitbreiding van ons fotomateriaal en de studio.

Samen vormen wij het “foto-sjop MM” - team.

Ook onze kids steunden ons initiatief en reageerden positief  over deze professionele wending in ons leven. Ze gaven ons tips en moesten vaak (al stonden ze niet altijd even graag op papier !)  als model fungeren voor onze voorbeelden.

Momenteel kan je bij ons reeds terecht voor fotobewerking en ook een aantal deelaspecten van de fotografie. Wij bieden eveneens speciale pakketjes aan voor speciale gelegenheden tegen zeer interessante voorwaarden.

Laat je verrassen op onze website.

Maak je keuze uit onderstaande menu en wandel door de afdelingen kinderportret, communie- of lentefeest, jongeren, kerst- en nieuwjaarkaartjes, ...en neem zeker een kijkje op onze speciale “alles-in-één”pakketjes bij speciale gebeurtenissen als zwangerschap, geboorte, communie, lentefeest, ….

Veel kijkgenot en hopelijk tot binnenkort.

Myriam en Marc